Zintuiglijke overprikkeling

Deze zomer schrijf ik een reeks filosofisch-poëtische essays over de manier waarop mensen met extreem scherp afgestelde zintuigen de wereld beleven. Ook ben ik gevraagd om mee te werken aan een project van Mediamatic, gewijd aan (de artistiek en maatschappelijk waardevolle aspecten van) hypergevoeligheid bij autisme. Tijdens mijn digitale onderzoek stuitte ik op het volgende animatiefilmpje, waarin de overweldi-gende ervaring van zintuiglijke overprikkeling treffend in beeld wordt gebracht:

Gerelateerde posts op mijn blog:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s